6jgqq0252e

Belangrijke Informatie

Rijsbergen beschikt over 13 tweepersoonskamers, 2 vierpersoonskamers, 2 driepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche & toilet. De meeste tweepersoonskamer bevinden zich op de begane grond in een moderne zijvleugel (achter het hoofdgebouw) gebouwd in 1998. Onze kamers zijn prima in orde maar de tweepersoonskamers zijn niet zeer ruim. Zie ‘Kamers’ voor meer info.

U kunt gebruik maken van twee verblijfsruimtes en -tijdens de openingsuren- van de receptie die tevens als huisbar dienst doet. Indien de receptie gesloten is, kunt u zelf drankjes nemen uit een grote koelkast die altijd ter beschikking van de gasten staat. Het is niet de bedoeling dat u eigen alcoholische dranken meeneemt.

Ons hotel is rookvrij (roken kan wel op het terras).

In de kamers en de verblijfsruimtes vindt u -bewust- geen televisie (wel een kleine radio). Het pand is voorzien van een gratis WiFi netwerk.

Wij verzorgen uitsluitend logies en ontbijt en -desgewenst- lunchpakketten. Koffie (cappuccino, espresso, etc.), thee, wijn, borrels, etc. zijn verkrijgbaar. Rijsbergen heeft geen restaurant. Dichtbij in het dorp vindt u een aantal restaurants voor lunch en diner.

Bereikbaarheid & locatie

Per e-mail via Per telefoon op 0519-531257 dagelijks: 09.00-11.30u en 16.00u-18.00u. Dit zijn onze minimale openingstijden. Vaak (zeker in drukke periodes) zijn wij gedurende meer uren telefonisch bereikbaar.

Adres: Knuppeldam 2, 9166 NZ, Schiermonnikoog