6jgqq0252e

Gitaarweek

(winterperiode, november t/m maart)

Altijd al graag gitaar willen spelen, zodat je jezelf en/of anderen muzikaal kunt begeleiden?
Troubadour en ervaren gitarist Stefan van de Sande biedt je de kans om in 5 dagen de basisvaardigheden van het gitaarspelen onder de knie te krijgen. Dit alles in een prachtige omgeving, in een kleine groep en spelend op een goede gitaar.

Wat is het?
De Gitaarweek is bedoeld om beginners kennis te laten maken met de gitaar, met als einddoel om minimaal 1 bekend liedje van idool of bekende artiest te kunnen spelen.

Voor wie is het?
Beginners die geen of nauwelijks kennis hebben van de gitaar en die gemotiveerd zijn om de basisvaardigheden van het gitaarspelen in 5 dagen onder de knie te krijgen.

Wat vragen we van jou? De volgende eisen worden aan de deelnemer gesteld: – Leeftijd minimaal 16 jaar. – Doorzettingsvermogen. – Goed gehoor, enig ritme gevoel en affiniteit met muziek. – Nederlands of Engels sprekend.

– Vanwege de vingertechniek moet je bereid zijn de vingernagels aan de linkerhand kort af te knippen (voor linkshandige net andersom). Tevens doen we vooraf een check-up van je handen om teleurstellingen tijdens de cursus te voorkomen.

Wat gaan we doen?
Het programma duurt van maandag tot en met vrijdag. Aankomst op zondag en vertrek op vrijdag.

Elke dag zijn er 2 lessen van 1,5 uur en iedere avond is er vrijblijvend een kort samenzijn in het teken van muziek. Er is veel vrije tijd om te oefenen met de gitaar. Daarom zijn de lessen niet te lang: ze zijn vooral bedoeld om je op weg te helpen. Ook tussen de lessen door kunnen vragen gesteld worden en hulp gegeven worden. Iedere cursist heeft zijn eigen gitaar (in bruikleen) en lesboek-materiaal. Bij voorkeur maak je gebruik van onze lesgitaar.

Je eigen gitaar meenemen mag wel.

Waar is het? We verblijven in Herberg Rijsbergen op Schiermonnikoog. Een klein en gastvrij hotel op basis van overnachtingen, ontbijt en verblijf. Vanwege de centrale ligging van de Herberg zijn zowel dorp als strand en duinen op loop- en fiets afstand bereikbaar.

Schiermonnikoog is een rustgevend en sfeervol eiland. De combinatie van gitaar leren spelen, het eiland en het verblijf in de Herberg zal onvergetelijk blijken.

Wat kost het? De Gitaarweek “Herberg Rijsbergen Schiermonnikoog ” kost per persoon: Gitaarcursus + 1 persoonskamer € 595,– Gitaarcursus + 2 persoonskamer € 545,– Gitaarcursus + 3 persoonskamer € 515,–

Gitaarcursus + 4 persoonskamer € 495,–

Wat krijg je daarvoor? – Verblijf, overnachtingen (5) en ontbijt in Herberg Rijsbergen te Schiermonnikoog. – Gitaarcursus van 5 dagen, 2 x per dag 1,5 uur les in een kleine groep van max. 5 personen. – Op verzoek prive begeleiding buiten de lessen om. – Koffie en thee tijdens de cursus. – Gebruik van een goede lesgitaar tijdens en buiten de lessen. (je kunt dus veel oefenen) – Lessen en lesmateriaal.

– Winterarrangement extra’s: Lunchpakket, fiets en kaart van het eiland.

Wat zit niet in de cursusprijs? – Avondmaaltijden, zijn niet in het cursusgeld inbegrepen.

– De overtocht en het vervoer op het eiland (boot, bus, taxi) zijn voor eigen rekening.

Waar en hoe kan ik me inschrijven?
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@stefanvandesande.nl of gebruik het contactformulier op deze site. Je ontvangt dan een inschrijfformulier met voorwaarden en meer informatie.

Wanneer is het?
De gitaarweken in Herberg Rijsbergen zijn in de winterperiode 2013-2014. Deze periode loopt van begin november tot eind maart. Onderstaand overzicht geeft aan wanneer een gitaarweek gehouden kan worden. Alleen bij voldoende deelname gaat de cursus door (3 personen). Wanneer er interesse is in de cursus geef dan aan welke weken je voorkeur hebben.

November 04 t/m 08 – 11 t/m 15 December 09 t/m 13  Januari 27 t/m 31

Maart 17 t/m 21 – 24 t/m 28

Mocht je met een groep of alleen op een ander tijdstip of lokatie de cursus willen volgen? Dat kan!

Stuur een vrijblijvend mailtje naar Stefan van de Sande (stefanvandesande@yahoo.com) en we bekijken de mogelijkheden).