6jgqq0252e

Energie en Rustarrangement

Op het eiland is ”Wandelcoachopschier’ actief met natuur- en wandelcoaching.

Indien u coachingssessies gaat volgen dan bent u v.w.b. overnachten van harte welkom om te verblijven in Herberg Rijsbergen, een geschikte locatie om ook mentaal tot rust te komen.

In het kader hiervan bieden wij u in RIJSBERGEN een voordelig verblijf aan: Het “energie & rust arrangement”:

Dit geldt voor een verblijf van 3 nachten (desgewenst langer) waarbij u gratis fietsen en lunchpakketten krijgt en daarbij 10% korting op het tarief voor logies & ontbijt.

Dit arrangement is uitsluitend geldig bij een verblijf van 3 nachten of meer op werkdagen (ma-vrij) buiten de vakanties.

Alle boekingen uitsluitend via www.coachingopschier.nl en www.wandelcoachopschier.nl en onder voorbehoud van beschikbaarheid kamers. De beschikbaarheid van kamers kunt u zien onder “Beschikbaarheid” op deze site.

 Josje Kooistra / Wandelcoachopschier

Wil je je relatie(s) verbeteren, minder stress? Ben je onrustig of moe? Heb je het gevoel dat er iets moet gebeuren? Wil je meer vat op je leven krijgen?Wil je verandering, meer inzicht? Sta je voor een keuze? Of wil je gewoon lekker ontspannen? Gun jezelf dan een wandelcoaching met wandelcoachopschier .

Als wandelcoach laat ik je de kracht van de natuur ervaren. Het gaat vanzelf. Je krijgt inzicht in jouw situatie, in wie je bent , in welke keuzes je maakt. Door de combinatie van wandelcoaching en NLP, ontdek je waar het in jouw leven écht om draait. Je krijgt energie en inspiratie. Met andere woorden:wandelcoaching brengt je bij jezelf, brengt je een stap verder. Je gaat anders weg dan je gekomen bent. Geaard en in verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Bel me gerust om eens telefonisch kennis te maken. –wandelcoaching –wandelworkshops voor kleine groepen (bv. vrienden, familie,collega’s)

–arrangement wandelcoaching

Josje Kooistra info@wandelcoachopschier.nl www.wandelcoachopschier.nl

M: 06-55194761