6jgqq0252e

Wandelarrangement

Dit jaar wordt op Schiermonnikoog voor het 3e jaar de “November Wandelmaand” gehouden : Leuke wandelaanbiedingen en excursies (met en zonder gids) gedurende de hele maand.

Schiermonnikoog heeft november uitgeroepen tot Wandelmaand. Want wandelen is de uitgelezen manier om in de herfst te genieten van de pure, ruige schoonheid van het eiland.

Gedurende de hele maand november biedt Nationaal Park Schiermonnikoog een uitgebreid programma van wandelingen & excursies rondom vier thema’s: natuur, sport, cultuurhistorie en culinair. Dit onder begeleiding van enthousiaste, ervaren gidsen. En uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid het eiland te voet verkennen. Mogen wij u verwelkomen tijdens de November Wandelmaand ?

Alle informatie over het programma van de November Wandelmaand vindt u via www.vvvschiermonnikoog.nl/wandelmaand.

Aantrekkelijk November Wandelmaand arrangement Herberg Rijsbergen met prijsreductie

Herberg Rijsbergen biedt haar gasten gedurende de November Wandelmaand (van 1 tot 30 november) een wandelarrangement aan. Dit bestaat uit:

– twee overnachtingen inclusief ontbijt & toeristenbelasting

– gratis eilandkaart en desgewenst lunchpakketten

Wat kost dit arrangement (op basis van een verblijf van 2 nachten) ?

  • Voor een 2-persoonskamer kost dit (per kamer) in totaal Euro 160,-.
  • Voor een 2-persoonskamer bij gebruik van de kamer door 1 persoon is het tarief Euro 104,-.
  • Voor een 3-persoonskamer is het tarief Euro 212,-
  • Voor een 4-persoonskamer is het tarief Euro 260,-.

Dit is dus exclusief de kosten voor de wandelactiviteit zelf. Die boekt en betaalt u via de VVV Schiermonnikoog.

DIT ARRANGEMENT IS ALLEEN TE BOEKEN ALS U OOK DEELNEEMT AAN EEN OF MEERDERE WANDELACTIVITEITEN VAN DE WANDELMAAND.

Boeken ?

Het November wandelmaand is alleen direct te boeken bij herberg Rijsbergen via e-mail [email protected] of telefoon 0519 531 257. Als onderdeel van uw boekingsaanvraag horen wij graag van u aan welke wandelactiviteit(en) u deelneemt. Geef tevens aankomst- en vertrekdag aan, het gewenste kamertype en een telefoonnummer.

3e nacht met extra korting boeken ?

Het bovenstaande is op basis van 2 nachten mocht u liever 3 nachten willen komen dan bieden wij daarvoor een kamertarief aan met eenzelfde korting: voor een 2-persoonskamer is dat Euro 80,- (bij gebruik door een 1-persoonskamer Euro 52,-. Bij een 3-persoonskamer Euro 106,- bij een 4-persoonskamers Euro 130,-.